torsdag 2 mars 2017

Psykisk MISSHANDEL de Lux!!!!

Nu är den psykiska misshandeln av barnen i särskolan igång. Nu har vi blivit tvugna att berätta om det tragiska beslutet som politikerna inom skolutskottet i Skurup har tagit. Hur fan kan det vara lagligt att medvetet utsätta barn för psykisk misshandel? Och tänk, vi föräldrar måste både deltaga och utsättas för den också! Fy fan! Misshandla mina barn på något sätt är fullständigt otänkbart för mig och nu är det precis vad jag tvingas göra! Och allt detta pga att våra politiker inom skolutskottet har fattat ett beslut kring något som de inte har kunskap om öht! Fy fan säger jag bara! Fy fan!!!!

Ja vi har berättat för vårt barn om vad som komma skall. Det blev tårar utan dess like. Frågor som vi inte kan besvara! Paniken lyser i vårt barns ögon. Panik, rädsla, ångest, oro! Han har ont i magen. Ont i själen! Har svårt att prata utan att rösten brister. Hela tiden nära till tårar! Detta är den första reaktionen! Full panik! Vem vill se sitt barn så? Att berätta detta för vårt barn var det värsta jag gjort i mitt liv! Och detta har våra idiotpolitiker tvingat oss in i! Vi föräldrar har inget val! VI tvingas berätta detta för våra barn! De sitter på sina jävla höga hästar och fattar beslut som VI sen ska behöva delge våra barn. VI ska behöva vara de som sårar våra barn och rycker undan benen för dem! Fy fan!

Det är ta mej fan misshandel på hög nivå! Psykisk misshandel! Hur i helvete kan man tycka att det är okej? Det här förstår inte våra politiker. För om de det hade gjort skulle de sett annorlunda på förfarandet! Idioter är vad de är! De kan då verkligen inte komma nu i efterhand och säga att de inte har blivit varnade om hur reaktionerna från våra barn kommer att bli för det har vi påtalat. Men det betyder inte att de FÖRSTÅR! Är de nu beredda på att fånga upp barnen och oss övriga familjemedlemmar när vi rasar? Och vilken hjälp på vägen kommer vi att få? Nä, just det, INGEN! Det är inte deras ansvar. Vi får liksom klara oss själva när vi rasar! De där inkompetenta jubelidioterna till politiker har ju gjort sitt, d.v.s tagit beslutet att stänga ner en av barnens största tryggheter! Rycka bort den från dem! De tog beslutet utan att ens skänka konsekvenserna för oss som familjer en enda tanke - vi är ju inte så viktiga! Fy fan! Och dessa ska styra vårt samhälle! Fullständigt förnedrande!

Jag är så fruktansvärt arg! Överallt talas det om att man inte får mobba, hota, misshandla, diskriminera m.m. och ändå är det precis vad våra politiker på den här orten gör! Och de gör det med gott samvete dessutom! De verkar inte se felet i sitt agerande! Fy fan! Jag skulle skämts ögonen ur mig om jag var i deras kläder! Jag skulle må fruktansvärt dåligt att behöva möta dessa människor (oss utsatta familjer) som jag har gjort så illa ute på byn! Och om de inte gör det undrar jag verkligen om de är psykiskt friska!! På allvar alltså! Vart är rättvisan?

Den här orten kommer jag inte att rekommendera NÅGON att flytta till. Och speciellt inte om de har barn med handikapp! Det här är ingen handikappvänlig kommun! Tyvärr! Jag står fast vid detta så länge jag inte ser och märker av motsatsen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar